Novosti

Poštovani suvlasnici,
na ovom mjestu objavljivat ćemo novosti koje se odnose na sve zgrade upravitelja VMD SERVIS.
Novosti koje se odnose na pojedinačne zgrade i dalje će biti postavljene isključivo na web stranici predmetnog objekta.

Zaštita osobnih podataka

Društvo VMD SERVIS d.o.o., Strojarska cesta 20, Zagreb, kao upravitelj zgrade (dalje: Upravitelj) vrši obradu Vaših osobnih podataka kao suvlasnika, odnosno drugih ovlaštenika zgrade, u svrhu ispunjenja zakonskih i ugovornih prava i obveza, odnosno ostvarenja legitimnih interesa.
Iznimno, Upravitelj može obrađivati osobne podatke i izvan gore navedenih svrha, u kojem slučaju će biti pribavljena privola ispitanika.
Upravitelj vrši obradu osobnih podataka sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679, nacionalnom zakonodavstvu koje definira njezinu provedbu te svojim Politikama zaštite osobnih podataka.
Na Vaš zahtjev izvijestit ćemo Vas o obradi osobnih podataka, a ako su ispunjeni svi zakonski preduvjeti, imate pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka, pravo na ulaganje prigovora na obradu, pravo na prenosivost podataka, kao i podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Naglašavamo da ozbiljno shvaćamo zaštitu Vaših osobnih podataka te u tom vidu poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske mjere.
U slučaju bilo kakvih pitanja koja se odnose na zaštitu osobnih podataka obratite se našem službeniku za zaštitu podataka: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

VMD SERVIS

upravljanje i održavanje
objekata

Kontakt

Strojarska cesta 20 / 25. kat, Zagreb

01 / 6065 222

reklamacije@vmdgrupa.hr

servis@vmdgrupa.hr

01 / 6065 223

Pon - Pet: 9:00 - 17:00

Korisne veze